top of page

Termes i condicions

Benvinguts al lloc web del Gimnàs Rubik. Us preguem que llegiu atentament els següents termes i condicions abans d'utilitzar el nostre lloc web. Mitjançant l'accés i l'ús d'aquest lloc web, accepteu complir amb aquests termes i condicions.

1. Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

En nom de  MIQUEL JANE GUILA (RUBIK ESPAI FITNESS) propietària del domini web www.rubikfitness.com i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiu el seu registre com a client. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a MIQUEL JANE GUILA (RUBIK ESPAI FITNESS), estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les mateixes, rectificar les inexactes o sol·licitar-ne la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaries.

2. AVIS LEGAL

El propòsit d'aquest Avís Legal, és informar els usuaris de www.rubikfitness.com domiciliada a, C/Diputació 35, 08260, Súria,la raó social del Responsable del tractament és MIQUEL JANE GUILA (RUBIK ESPAI FITNESS), de quina és la seva política de protecció de la privacitat i confidencialitat de les dades de caràcter personal segons el Reglament General de Protecció de dades (RGPD) que els seus usuaris faciliten de forma lliure i voluntària.

MIQUEL JANE GUILA (RUBIK ESPAI FITNESS) posa en el seu coneixement que disposa de les seves dades de caràcter personal especificades en el corresponent registre d'activitats del tractament de l'empresa denominat Gestió d'Usuaris web.

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment obtingut del mateix titular del tractament en el moment d'emplenar el formulari on-line i acceptar de forma expressa el mateix.

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb exclusius fins de de poder fer efectiva seva sol·licitud de registre com a client a través d'aquesta via.

Els destinataris de la informació són tots els departaments, compartiments, locals i ens associats en els quals s'organitza MIQUEL JANE GUILA (RUBIK ESPAI FITNESS), i no seran cedides a cap tercer excepte en els casos que hi hagi una obligació legal.

En tot cas, vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a MIQUEL JANE GUILA (RUBIK ESPAI FITNESS), estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les mateixes, rectificar les inexactes o sol·licitar -nela seva supressió quan les dades ja no siguin necessaries.

Els camps del formulari on-line marcats amb un asterisc són d'obligada cumplimentació per poder fer efectiva la seva sol·licitud de registre.

La Web www.rubikfitness.com  ha adoptat les mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat de protecció de dades que li correspon legalment, per garantir la seguretat del tractament de dades de caràcter personal que constitueixen el seu tractament automatitzat. No obstant això, l'usuari ha de ser conscient que en l'actualitat les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables i per tant no s'està fora de perill de possibles intromissions il·legals i indegudes, que no serien responsabilitat de MIQUEL JANE GUILA (RUBIK ESPAI FITNESS),  ja que ella ha actuat amb la diligència deguda per a protegir les dades conforme determina la llei.

La Web www.rubikfitness.com fa servir cookies o altres procediments similars amb finalitats merament estadístiques. Aquestes informacions es capten de forma automàtica i anònima, de manera que no és possible identificar individualment a cap usuari. Els usuaris poden impedir el funcionament de les cookies mitjançant les opcions que tots els navegadors posen a la seva disposició. Es recomana als usuaris que volen desactivar les galetes que consultin els sistemes d'ajuda dels navegadors que utilitzen la Web www.rubikfitness.com, farà tot el possible perquè les seves dades estiguin sempre actualitzades. No obstant això, la responsabilitat sobre la qualitat de les dades depèn del titular d'ells, per aquest motiu si hi ha alguna modificació de les dades l'usuari de la web els comunicarà al Responsable del Tractament, declinant aquesta tota responsabilitat en cas que ometi la seva obligació de notificar els canvis.

La prestació del servei de portal i les presents condicions d'ús del lloc web es regeixen per la Llei Espanyola. Per a qualsevol discrepància en l'execució, interpretació, compliment d'aquestes condicions, les parts se sotmeten als jutjats i tribunals competents.

bottom of page